lördag 12 december 2009

Det där med blommor


Blommor. Jag har funderat en hel del på blommor. Blomsterdekorationer, buketter. Finns det något mode i detta som man kan inspireras av? Jag finner det mycket svårt att försöka utröna vad vi ska ha för typ av blomsterarrangemang på bröllopet. Detta är en vy från min mormors trädgård hemma i Storön. Hon kan blommor hon.

Som tur är har Kostas kusin en blomsteraffär i Aten. Där kan vi hitta det mesta. Men man måste ju ändå veta vad.


Här är Kostas (vänster) och Dimitris tillsammans i blomsterbutiken i Aten.

Dimitris har jag tyvärr inte kunnat prata så mycket med annat än genom Kostas. Han kan nämligen inte ett ord engelska. Det är ganska vanligt i Grekland. Det är en av anledningarna till att jag har börjat lära mig språket lite smått. 

Min tanke är nog att jag vill ha en ganska enkel bukett. Ingenting stort och pampigt, i stil med klänningen jag har valt, utan något somrigt, smakfullt och grekiskt.

Får nog googla lite till en början. Det borde ge lite inspiration.

Inga kommentarer: